Anasayfa > Başkan > Başkan'ın Biyografisi
12.01.2021
Kızıltoprak’ta yol genişletme çalışması
Muratpaşa Belediyesi, Kızıltoprak’ta mahalleyi Termesos Bulvarı’na bağlayan 918 sokakta yol genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında yol üzerinde kalan 4 metruk bina Fen İşleri Müdürlüğü’nce yıkıldı.
11.01.2021
Muratpaşa’nın diyetisyenleri mahallelerde
10.01.2021
Başkan Uysal’dan 10 Ocak mesajı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün 60’ıncı yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Doğruluktan, tarafsızlıktan, bağımsızlıktan, kamu yararını savunmaktan vazgeçmeyen basın emekçilerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.
10.01.2021
Son 3 sokak
Muratpaşa Belediyesi’nin 2020’nin son aylarında başladığı, ilçeyle aynı adı taşıyan Muratpaşa Mahallesi’nin cadde ve sokak yenileme çalışmalarında son 3 sokak kaldı. Uzunluğu 9 bin 586 metre olan 12 cadde ve sokağı kapsayan çalışmalar tamamlandığında mahalle, baştan sona yenilenmiş olacak.
09.01.2021
Münir Özkul Kreşi’nde hazırlıklar tamam
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin hastanelerin pandemi servislerinde görev yapan sağlıkçıların 36-72 ay arası çocuklarına ücretsiz hizmet verecek Münir Özkul Kreşi’nde hazırlıklar tamamlandı. Kreşte, oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına göre ayarlardı, yeni eğitim alanları oluşturuldu.
09.01.2021
Kamuoyuna bilgilendirme
Muratpaşa Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Eski Hükümlülerin (…) İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında çalışırken, dün 8 Ocak Cuma, itibariyle iş ilişkisi sona eren bir kişi hakkında çıkan haberler nedeniyle bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.
08.01.2021
Avrupa sınavına baklava dopingi
Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Avrupa’da çeyrek final vizesi almak için pazar günü Muğla Bordum’da Yalıkavakspor karşısına çıkacak. Zorlu maç için hazırlıklar devam ederken antrenmanı ziyaret eden Hentbol Şube Sorumlusu Özcan Yılmaz, oyuncular ve teknik heyete baklava ikram etti.
08.01.2021
Kırcami için güç ve karar birliği
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami imar planlarının yerel mahkeme kararıyla iptalinin ardından başlayan istinaf sürecine ilişkin bölge muhtarlarıyla toplantısında, “Muhtarlarımızla güç ve karar birliği halindeyiz. Kırcami imar planından geri dönüş yoktur. Şehrin menfaatleri, komşularımızın hakları bunu gerektirmektedir” dedi.