OY KULLANMAYA ENGEL YOK
Oy kullanmaya engel yok
27 Mart 2024
Antalya Muratpaşa Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, oy kullanacak engelli, hasta, yaşlı ve yatağa bağımlı Muratpaşa sakinlerinin ulaşımını sağlamak üzere Turunç Masa üzerinden kayıt oluşturmaya başladı.
Oy kullanmak isteyen Muratpaşa sakinlerinin Turunç Masa’ya başvurmaları durumunda belediye tarafından seçim günü araç tahsisleri sağlanacak. İhtiyaç durumuna göre hasta nakil araçları ve diğer donanımlı araçların devreye gireceği ulaşım sistemiyle vatandaşlar evlerinden alınacak, oy kullanımlarının ardından tekrar evlerine bırakılacak. Ulaşımdan yararlanmak isteyen Muratpaşa kent sakinlerinin detaylı bilgi ve başvurular için 444 80 07 Turunç Masa çağrı merkeziyle iletişime geçerek kayıt oluşturması gerekiyor.